Rólunk

Humán erőforrás potenciáljának hatékony kiaknázása versenyelőnyt jelent minden vállalat számára, így, ha nem akar lemaradni, sőt a konkurencia elé akar vági, ezen a munkaerő hiányban szenvedő, sajátos magyar piacon, akkor nagy figyelmet kell fordítania munkatársaira, az ő fejlesztésükre, hogy a saját céljaikkal összhangban továbbra is az ön céljait szolgálják.

Az Ön cége is bizonyára azok közé tartozik, akik egyet értenek a fentiekkel és sokat foglalkoznak a kollégák fejlesztésével. Úgy érzi, vannak még rejtett tartalékok munkatársaiban és cégében? Elgondolkodott már azon, hogy belevágna egy átfogó fejlesztésbe? Akkor mi egy hullámhosszon vagyunk!

Mi fejlesztőként azt valljuk, hogy a vállalatok élő rendszerek, ahol a rendszer minden egyes eleme hatással van egymásra. Ezért olyan megoldásokat szállítunk megbízóinknak, melyek nem átmeneti, tüneti kezelést biztosítanak elakadásaikra, hanem akár rendszerszinten orvosolják azt.

Mi hiszünk benne, hogy mindennel, amit teszünk a fejlődést szolgáljuk. Hiszünk a másképp gondolkodásban. Friss szemlélettel segítjük ügyfeleinket a diagnózis elkészítéstől a fejlesztések magvalósításán át a mentoring jellegű utánkövetésig.

Széles spektrumú tapasztalattal rendelkezünk különböző iparágakban, így az ön cége működjön akár a gyártásban, kereskedelemben, bank szektorban, biztosítóként, a logisztika területén, vagy legyen a közigazgatás egyik szereplője, mi tudunk segíteni önnek a fejlődésben.

19 éve dolgozunk a fejlesztői piacon 1,5 éve megújult szellemiségben a Conextra Csoportban. Műhely működésünk eredményeként folyamatos az innováció, saját fejlesztésű programokat, módszereket, és személyre szabottságot nyújtunk megbízóinknak.

Változatos eszköztárunk az ön rendelkezésére is állhat a szükséges változások eléréséhez: workshopok, tréningek, egyéni és csoportos coaching, szervezetfejlesztési módszerek.